Birds of Passage

Genre: Crime, Drama
Kualitas: Tahun: Durasi: 125 MenitDilihat:
52 voting, rata-rata 8,1 dari 10

Sajrone bonanza marihuana, dasawarsa sing kekerasan ngenani perdagangan narkoba ing Kolombia, rapayet lan kulawargane nyangkut perang kanggo ngontrol bisnis sing pungkasan ngancurake urip lan kabudhayane.

Tagline:Generations of tradition. Consumed by greed.
Negara:
Rilis:
Bahasa:Español, English
Pendapatan:$ 494.687,00

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *